Verrukacid od papiloma i bradavica: upute i recenzije


Verrukatsid pripada grupi lijekova koji imaju lokalni necrotizirajući učinak.

To znači da ovaj lijek uništava bradavice, papilome, keratome i kondilome koji se pojavljuju na koži kože uz pomoć kemikalija koje ga čine.

Na ovoj stranici ćete naći sve informacije o Verrukatsid: potpune upute za uporabu s ovim lijekom, prosječne cijene u ljekarnama, potpune i nepotpune analoga lijeka, kao i izjave ljudi koji su već koristili Verrukatsid. Želite li ostaviti svoje mišljenje? Napišite komentare.

Klinička i farmakološka skupina

Lijek s cauteriziranjem i mumificiranje.

Uvjeti za dopust iz ljekarni

Dostupno bez recepta.

Koliko košta Verrukacide? Prosječna cijena u ljekarnama iznosi 250 rubalja.

Oblik izdavanja i sastav

Dostupan u obliku masne tekuće otopine s mirisom fenola, može imati različite nijanse smeđe boje.

Sadržaj glavnih aktivnih sastojaka u jednom gramu Verrukacida je:

  • Fenol 588 mg;
  • Metakrezol 392 mg.

Ekscipijenti: 95% etanol, pročišćena voda.

Lijek dolazi u mrežu ljekarni u tamnim staklenkama od 2 i 10 g, zajedno s aplikatorima u kartonskim pakiranjima.

Farmakološki učinak

Agresivni učinci fenola i metarecisola na strukturu kožnih proteina dovode do necrotizirajućih patoloških neoplazmi. Sekundarna infekcija se eliminira zbog baktericidnih svojstava ovih komponenti.

Hvala metakrezolu, ubrzavajući proces epitelizacije rane, ovo mjesto je potpuno zdrava koža bez ožiljaka.

Upozorenja za uporabu

Upotreba Verrukacida je indicirana za liječenje kožnih bolesti, koja se sastoji u uklanjanju:

kontraindikacije

Ovaj lijek ne smije se koristiti u prisutnosti stanja kao što su :;

  1. Alergije na pojedine komponente lijeka;
  2. Pojava bradavice na podlozi usnica (sluznica);
  3. Prisutnost znaka ili bedema na mjestu stvaranja bradavica;
  4. Ukupna površina oštećenja je više od 20 cm2.

Primjena u trudnoći i laktaciji

Upotreba lijeka je moguća u slučajevima kada namjeravana uporaba majke prelazi potencijalni rizik za fetus ili dijete.

Tijekom dojenja ne preporučuje se uklanjanje formacija na mliječnim žlijezdama i rukama.

Upute za uporabu

Upute za uporabu ukazuju da je Verrukac namijenjen samo za vanjsku uporabu. Primjenjuje se točno na tretirano područje s posebnim aplikatorom ili malim tankim drvenim štapom, čime se onemogućuje da dosegne susjedne zdrave površine kože i sluznice.

  • Na malim papilomima (veličine do 2 mm) i vlaknastim bradavicama Verrukatsid je primijenjen jednom.
  • Veći papilomi i male bradavice (veličine 2-3 mm) podmazuju se s lijekom 3-4 puta, uzimajući pauze za sušenje primijenjene tekućine.

Prije uklanjanja Verrukacid bradavica s gustom keratinoznom površinom na rukama, plantarnim bradavicama, keratitisom, suhim kukuruzima, potrebno je ukloniti uspaljene slojeve sa svoje površine. Za ovu svrhu, za nekoliko sati primjenjuje keratolitički mast (na primjer, 10% ili salicilna al.), Koji obuhvaćaju podmazani porcija oblog papir ili plastični film, a zatim pomoću zavoj od gaze. Moguće je staviti ljepljivom žbukom. Zatim zavoj ili flaster se ukloni koža pari u vrućoj vodi sapunom i sodom 10-15 minuta i ukloniti rožnati (nokat se prereze škare ili kliješta). Na suhu kožu, Verrukacide se nanosi nekoliko puta, čime se suši priprema 3-4 minute.

  • Bradavice na rukama i potplatima liječene su Verrukacidom 7-10 puta s intervalom od 3-4 minute.
  • Keratomija i suhi tonovi trebaju se liječiti 3-4 puta s intervalom od 3-4 minute.

Ako je neophodno ponoviti primjenu lijeka kako bi se izbjegla opeklina okolne kože, preporuča se podmazivanje s cinkom. Pasta se ukloni sa suhim gaza vatom nakon sušenja posljednjeg dijela Verrukacida.

Genitalne bradavice se ne preporučuju da ih sami uklone, njihov tretman s Verrukacidom provodi se u ordinaciji klinike dermatovenerologa ili urologa. Lijek Verrukatsid primijenjen je na svaki element pojedinačno 1-2 puta s intervalom od 3-4 minute.

Ponovljeni tretman se obavlja prema potrebi 6-8 dana nakon što je kora pada. Dopušteno je provoditi 4-5 postupaka.

Nuspojave

Kada koristite Verrukacid, takve manifestacije kao što su:

  • Edem kože kapaka, hiperemija;
  • Burns.

Ako se pojave ti uvjeti, odmah potražite pomoć liječnika.

predozirati

Do danas, slučajevi predoziranja nisu identificirani.

Posebne upute

  1. Izbjegavajte kontakt s tretiranim područjima kože s sintetičkim tkivom.
  2. Strogo zabranjeno povezivanje kožnih područja koje su liječene lijekom. Zabranjeno je lijepljenje zahvaćene površine krpom nakon tretmana, podmazivanje drugim sredstvima i čišćenje od formirane kore.
  3. Treba ga koristiti što pažljivije primjeniti lijek i izbjegavati padanje na zdrave površine kože, sluznice. Ako dođe do kontakta s očima, mora ih se isprati s dovoljnom količinom vode. Potrebna je daljnja konzultacija oftalmologa.
  4. Ne tretirati kožu na mjestima koja pate od pretjeranog znojenja - to može uzrokovati opekline.
  5. Verrukacid se ne može primjenjivati ​​više puta do određenog vremena.
  6. Obrađena područja kože trebaju se osušiti u zraku. 24 sata nakon primjene lijeka, zabranjeno je nanositi masti na obrađenu kožu, vodu treba izbjegavati.
  7. Verrukacid se ne preporučuje za uporabu na kožnim područjima koja se nalaze u naborima, kao što su ingvinalne zone, interdigitalni prostori ili analni prostori.

Recenzije

Pokupili smo neke od ljudi povratne informacije o droge Verrukacid:

  1. Olga. Dobro radi. Nećakinja Verrukatsidom uklonila su dvije male bradavice (2-3 puta podmazane). Što se tiče većih, ne znam, bojala se i okrenula se liječniku s trećom. Ali, budući da je plaćen klinika, ispostavilo se, na kraju je puno spasio uklanjanje!
  2. Maria. Savršeno je pomogao Verrukatsidu da izvede bradavice na njegovoj ruci. od prvog puta! skočio van ne razumije zašto i jako poremećen (tada je liječnik potvrdio način na koji pravilno sam odabrao lijek i savjetovao imunitet da se ojača, jer to je čest uzrok pojavljivanja bradavica.
  3. Sasha. Ako nema vremena za odlazak liječnicima, onda se bradavica vrlo brzo može ukloniti pomoću verrukatside. Moj muž je svakog ljeta pokušao tretirati bradavicu čistom biljkom, ali na kraju je postao uvjeren da je verrovac učinkovitiji. Za tjedan dana sam se oslobodio od tri bradavice!
  4. Elena. Sestra kupila za uklanjanje bradavica, a ona je bila rješenje, pa kad sam postao pitanje uklanjanja bradavica, ne morate birati samo uzeo moju sestru verrukatsid i bavila njegovom bradavica. Rezultat je zadovoljan. Usput, unaprijed oko uklonjenog objekta, kako bi izbjegli opekotine, masirane kremom za bebe.

analoga

Poput gotovo svih lijekova, Verrukacide ima svoje analoge:

Prije uporabe analoga, obratite se svom liječniku.

Uvjeti skladištenja i rok trajanja

Držite proizvod na mjestu nedostupnom djeci, zaštićenom od svjetla na temperaturi od 18-22 stupnja. Rok trajanja - 5 godina.

Lijek "Verrukacid": recenzije, cijene i slično. "Verrukacid": pregled liječnika

U suvremenom svijetu čovječanstvo je suočeno s mnoštvom bolesti, koje su u svojoj biti najjednostavnije, ali da se riješe njih, trebate malo znati o njima. To se osobito odnosi na papilome i bradavice. Prvo otkrivanje kožne formacije na našem tijelu počinjemo zvučati alarmom, podići paniku i zapitati se gdje možemo uhvatiti ovu infekciju.

Nitko nije imun na papiloma i bradavice. Oni su uzrokovani virusnim patogenima, koji se prenose na najmanji dodir zaraženom mjestu. Možete pokupiti bradavice kroz bilo koju stavku kućanstva. Stoga znanje o njihovoj biti nikada neće utjecati.

Dakle, mogu se pojaviti na bilo kojem dijelu tijela. Tako može izgledati u rukama.

No takve se formacije papiloma najčešće nalaze u aksilarnim zonama.

Ako su prva dva primjera blagi oblici razvoja virusa papiloma, onda je to progresivna varijanta koja bi trebala odmah biti pod utjecajem medicinskih metoda.

Bez obzira na veličinu bradavice ili druge oblike kože, oni donose nelagodu u estetskom smislu iu perspektivi osjećaja zdrave države.

Postoji mnogo folklornih sredstava za uklanjanje ove bolesti. Ali u dvadeset i prvom stoljeću je malo vjerojatno da će netko pokrenuti započeti razgovor s bakom na žice bradavice, te je vjerojatno da će napraviti pravi izbor u korist modernih lijekova i otići do najbliže ljekarne.

Među velikim popisom lijekova kojima se učinkovito utječe razvoj širokog raspona raznih oblika kože, mnogi ljudi izdvoje "Verrukacid" rješenje. Recenzije o tome su vrlo pozitivne. Njegova učinkovitost nije ispitana.

Kako lijek "Verrukacid" utječe na ljudsko tijelo?

Ovo rješenje je u stanju kauterizovati bradavica, papiloma i druge nesavršenosti kože, čime se ubija i uništava virus-om dermalno tkivo, čime normalne stanice za nastavak koherentan i glatka poklopac.

Takva tvar u otopini "Verrukacida", poput fenola, potiče koagulaciju proteinskih struktura. Kada se kontaminira s tom komponentom, odvija se nekroza tkiva i piling. Drugi element lijeka - meta-krezol - promiče antibakterijske učinke.

struktura

Kakav je sastav ozdravljenja? Za jedan gram lijeka "Verrukacid" je 0,588 grama fenola i 0,392 grama metarecona.

Oblik pripreme

Lijek "Verrukatsid", recenzije o tome koji su pozitivni, izdaje se u obliku otopine zapečaćene u blister pakiranju. Svaki pojedinačni paket sadrži dva grama tekuće tvari koja se u potpunosti zadobiva za zadatak u samo nekoliko trikova.

U kojim slučajevima preporuča se uporaba lijeka?

Rješenje „Verrukatsid”, čija cijena nije račun za bilo koji obiteljski proračun, često liječnici propisuju kako bi se utjecaj na bradavice, bradavice, papiloma, bradavice se razvijaju na nogama i stopalima, kurje oči, pod nazivom kurje oči, keratomas.

Koje nuspojave može izazvati ovaj lijek?

Kao i kod bilo koje lijekove, znači „Verrukatsid” bradavice, ocjene svojstava koja odražavaju uglavnom pozitivan učinak lijeka, a može izazvati neželjene reakcije. To uključuje alergijske osipe, crvenilo i svrbež, oticanje tkiva ili opekline. Stoga, uz korištenje ovog lijeka treba biti iznimno oprezni i primijeniti rješenje samo na zaraženim područjima kože. S nepravilnom cauterizacijom oštećenja kože, moguće je oštetiti zdrave integracije. U tom slučaju ne može se izbjeći stvaranje dubokih ožiljaka.

Kada se lijek ne preporučuje?

O rješenje „Verrukatsid” recenzije pacijenta navode da je to učinkovit lijek, ali malo ljudi obratiti pozornost na njegovu praktičnu primjenu u priopćenju. A ona kaže da se ne može koristiti za uklanjanje lezija kože u ustima, a nije prikladno rješenje za uklanjanje bradavica i bradavica na gnojnim površinama, ne preporuča se primjenjivati ​​lijek za djetetove kože, to je nemoguće liječiti opsežne infekcije pokriva.

Budući da se to sredstvo bradavica u doslovnom smislu te riječi spali i prikvačeno, potrebno je vrlo pažljivo raditi s njom kako ne bi dopuštali opekline zdravih tkiva.

Mogu li koristiti ovo rješenje tijekom trudnoće?

O pripremi "Verrukacid" pozitivne kritike ostavljaju trudnice. U zanimljivoj situaciji, trebali biste pažljivo liječiti i izbor lijekova i njihov unos, uzimajući u obzir sve rizike. Uostalom, zdravlje djeteta uvijek je u prvom planu. Stoga, primjenu otopine "Verrukacid" propisuje samo liječnik.

Dok su identificirani nema utjecaja na stanje trudnoće lijeka, tako da buduće mame su jako drago da korisnici lako mogu dobiti osloboditi od virusa, što dovodi do neželjenih promjena na koži.

Ali tijekom dojenja, trebali biste i dalje izbjeći postupke s ovim rješenjem, posebno na prsima i rukama.

Reakcija u interakciji s drugim lijekovima

Što još trebate znati o "Verrukacid" rješenju? Liječnički komentari se fokusiraju na činjenicu da se ovaj lijek ne može koristiti s pomastima. Imaju svojstvo mijenjanja koncentracije aktivnih tvari u otopini, te time ili oslabljuju njegov utjecaj ili uzrokuju alergijske reakcije. Fenol, rastvoren komponentama kremastih lijekova, gubi svojstva.

Je li moguće predoziranje droge, i koje posljedice mogu biti?

Lijek "Verrukacid" (recenzije nekih pacijenata upućuju na ovu činjenicu) mogu ostaviti opekline. Ovo može biti posljedica, kao što je gore spomenuto, zlouporabe lijeka ili njegove predoziranja. Utjecajno rješenje na papiloma i bradavice treba biti vrlo pažljivo i strogo prema uputama. Samo pridržavanje svih pravila o sigurnosti korištenja lijeka pridonosi bezbolnom i učinkovitom medicinskom postupku.

Priprema "Verrukacida": upute za uporabu, cijena

Ovaj učinkovit alat zaslužuje pozornost. Gotovo svatko tko ga koristi, pomaže da se riješi papiloma i bradavica. Detaljne informacije o pripravku "Verrukacid" sadrži upute za uporabu. Cijena u konvencionalnim ljekarnama iznosi najviše dvije stotine rubalja. Boca sadrži dva grama tekućine, a dovoljno je ukloniti više formacija na tijelu, ako se pridržavate sigurnog pravila upotrebe. Na drogi "Verrukatsid" od bradavica cijena je toliko vjerna da ne čudi njegovu masovnu uporabu. Ovaj pokazatelj je znatno niži od troškova drugih medicinskih postupaka usmjerenih na čišćenje zaraženih područja kože.

Ovaj lijek može se koristiti samostalno i kod kuće. I kako bi sve ispravno trebalo razmotriti sljedeće točke:

- rješenje se primjenjuje samo izvana;

- Neprihvatljivo je dobiti lijek na mukozne i zdrave dijelove kože;

- Nanesite rješenje slijedi samo aplikator, možete ga zamijeniti posebnim drvenim štapom;

- liječenje bradavica i papiloma provodi se s velikom točnošću primjene otopine;

- za male formacije, samo jedan postupak je dovoljan, za velike - od dva do četiri puta, ovisno o načinu na koji se liječi defekt kože;

- kako ne bi oštetili zdravi dijelovi, bradavice i papilomi koji zahtijevaju liječenje zalijepljeni su ljepljivom trakom, a zatim nastaviti s postupkom;

- nisu sve vrste bradavica bile prikladne za učinkovitu skrb nakon nekog vremena primjene lijeka, mnoge vrste formacija treba procijeniti od strane stručnjaka;

- otopina lijeka se ne koristi za moles, mnoge bradavice zahtijevaju prethodno parenje, sušenje prije postupka.

Recenzije liječnika i pacijenata o ovom lijeku

Dakle, što kažu liječnici o rješenju Verrukacid? Svi dermatolozi uvijek naglašavaju da neovisno liječenje može uzrokovati nuspojave.

Čak i ako ste sto posto sigurni da je obrazovanje u vašem tijelu je bradavica ili papiloma, vidjeti stručnjak neće biti gubljenje vremena. Prečesto zbunjen bolesnika s velikim bradavice madeža, od kojih je uklanjanje nije strogo preporučena za proizvodnju. Iako ljekovito rješenje „Verrukatsid” bradavica dobre kritike, liječnici su savjetovali da provesti postupak je još uvijek pod nadzorom stručnjaka, koji će učiniti sve što je u skladu s uputama na lijeku i spriječiti spaljivanje, crvenilo i šteta zdrave dijelove kože, kao i za praćenje učinkovitosti uklanjanja neželjenih nedostataka na bilo kojem dijelu tijela. To nije uvijek pacijent može potpuno samostalno liječenje bradavica i papiloma. Posebno opasna inicijativa u procesorskih jedinica u očima, na ženinom grudi, na leđa.

Većina pacijenata na recepciji kod liječnika organizira u pripremi "Verrukacid" cijena. Recenzije mnogih ljudi usredotočuju se na jeftin lijek nove generacije. Zbog toga je moguće učinkovito izliječiti nedostatke kože koji donose fizičku i moralnu nelagodu. Uostalom, danas nije tako lako riješiti bilo kakvu bolest, to zahtijeva određena financijska sredstva. I često je iznenađujuće da lijek "Verrukacid", čija je cijena manja, može učinkovito utjecati na problem mnogih. No, praksa pokazuje nedvosmisleno pozitivne trendove s obzirom na rješenje.

Mnogi su zadovoljni učinkovitom, ekonomičnom potrošnjom lijekova Verrukacid, cijenom. Komentari potrošača ukazuju ne samo na pozitivnu stranu lijeka, već i napominju, zajedno s njegovim aktivnim učinkom, previše pijanim neugodnim mirisom. Ovo je, možda, jedini značajan nedostatak droge.

analoga

Uklanjanje bradavica i papiloma je strpljenje i točnost akcija, pa trenutačno odlaganje problema nikad ne događa. Danas, svatko tko ima želju da se riješi rast kože može koristiti novi lijek "Verrukacid". Ova se otopina pojavila u ljekarnama u Moskvi, gdje nije neuobičajeno.

Mnogi pacijenti, nakon što su saznali o učinkovitom lijeku protiv bradavica, zanima: "Koja je cijena za lijek" Verrukacid "danas u Moskvi?" U gradskim ljekarnama trošak rješenja može varirati od stotinu do pedeset do dvjesto i dvadeset rubalja po jednoj bocu od dva grama.

Liječenje bradavica također može biti analogno ovom lijeku. To uključuje tekućinu "Ferezol", mast "Viferon", rješenje "Collomac". Ovi antivirusni lijekovi također aktivno suzbijaju vrste kožnih defekata.

Prije nego što počnete samostalno liječiti sve vrste prirodnih formacija, morate imati mišljenje liječnika s dozvolom za provođenje bilo kakvih postupaka kako biste kasnije ne bi štetili vašem zdravlju.

Bradavice i papiloma - rezultat je pad imuniteta, tako da, zajedno s moxibustion različiti lijekovi trebaju biti zabrinuti i jačanje zaštitnih snaga organizma u cjelini, što će omogućiti učinkovitije suprotstavi raznim jednostavnih i složenih virusnih infekcija.

Verrukatsid od papiloma: recenzije, cijena

Mnogi ljudi imaju papilome i bradavice. Nije svatko u žurbi s ovim problemom liječniku - obično se to događa samo ako se papiloma nalazi na vidljivom mjestu ili ako je odjednom počela povrijediti ili krvariti. Za samostalno uklanjanje papiloma, možete koristiti "Verrukacid". Značajke lijeka "Verrukacid", recenzije liječnika i pacijenata - u našem sljedećem članku.

posljedica

Zbog svojih cauterizing svojstvima Verrukatsid ® uzrokuje kemijsko uništavanje bradavica i papiloma, ali za razliku od Ferezola ®, ® Verrukatsid djeluje nježnije dot uništava bradavica bez prodire tako u zdravom tkivu. Stoga, nakon primjene Verrukacida ®, na koži nema ožiljaka.

primjena

Verrukacid® se primjenjuje u smjeru kazaljke na sat pomoću posebnog aplikatora. Potrebno je pažljivo podmazati samo površinu bradavice, izbjegavajući dodir s kožom oko nje. Novi lijek je učinkovit za uklanjanje bradavica, papiloma, keratisa i suhih žuljeva na nogama. Ne smije se koristiti u interdigitalnim prostorima, u inguinalnim nabora, u područjima jako znojnih dijelova tijela i na sluznici. Ako je bradavica ili papiloma mali - do 2 mm, - samo jednom primjenjujući Verrukatsida ®. Veće elemente treba podmazivati ​​3-4 puta uzastopno, uz prekide za sušenje tekućine. Pažljivo čitanje uputa je potrebno!

mjere opreza

Nemojte dopustiti zdravu kožu i sluznicu (osobito oku). U slučaju kontakta s očima odmah isprati s puno vode i potražiti liječničku pomoć od oftalmologa.

Ne možete zavojiti, vrpce ili područja za liječenje masti, ukloniti korice, nanositi lijek prije navedenih datuma. Potrebno je osigurati sušenje tretiranog područja u zraku, isključujući njezin kontakt s odjećom od sintetičkog tkanina, a ne pranje prvog dana.

Ne primjenjuje se na Verrukatsid subjekata u naborima kože (preponski nabori analnog područja, interdigitalni prostore, itd) i jako znojenje dijelova Kako biste izbjegli opekline nepromijenjen kožu.

U slučaju direktnog kontakta s lijekom na zdravoj koži mora biti odmah i nježno, bez trljanja, izvadite ga iz kože, a zatim tretirati zahvaćeno područje s etilnim alkoholom ili 10-40% tekućine koja sadržavaju alkohol (losioni, parfemi) i temeljito isperite toplom vodom i sapunom.

Ako dođe do opeklina, preporučuje se spaljivanje i liječenje.

Posebnu pažnju treba voditi pri korištenju lijeka u djece.

Nuspojave

1) Verrukacide može uzrokovati opekline od kože.

Što učiniti:

  • odmah upiti višak otopine pamučnim diskom,
  • sipati votku na mjesto sagorijevanja (vodka otapa Verrucacid bolje od obične vode),
  • isprati s puno toplih voda,
  • osušiti kožu,
  • Za obradu mjesta opeklina aerosolom "Olazol" ili "Panthenol" nekoliko dana.

2) Alergijska reakcija u obliku osipa u udaljenim područjima kože, koja nisu tretirana Verruacidom.

Što učiniti:

  • unesite antialergijske lijekove (Cetrin, Suprastin, itd.),
  • s indikacijama - antialergijske masti lokalno.

3) crvenilo povezanosti očiju. Rijetko se događa, samo kada se obrađuje na licu. Prolazi sam po sebi.

kontraindikacije

  • Nemojte davati djecu do 7 godina.
  • Ne možete liječiti kožu na površini većoj od 20 četvornih centimetara.
  • Ne podmazujte sluznice i usnice.
  • Liječenje lica je nepoželjno (poželjno je da je to učinio samo liječnik).
  • Ne možete podmazivati ​​moles i nevi kako biste izbjegli njihov rast i prijelaz na rak.

Trudnice i dojilje

Trudnica - ne može biti kategorizirano
Dojenje - ne može biti na prsima i na rukama. Ostatak tijela - možete.

Cijena i analogija

Po kriteriju je sigurno usporediti Verrukatsid sa svojim analozima, posebice Ferezol, Superchistotel, Dermavit i drugi, tako da je to za cijenu. Trošak Verrukacida može se nazvati prosjekom, ovaj lijek sigurno se ne može pripisati najskuplju, ali iskreno je jeftin ne može biti pozvan.

Međutim, cijena ne utječe na učinkovitost u ovom slučaju, dakle, izbor bi trebao biti ne samo zbog komercijalnog naziva ili cijene, nego zbog prenosivosti, vjerojatnog razvoja nuspojava, mogućnosti postizanja željenih rezultata i tako dalje.

Recenzije liječnika o "Verrukacide"

Utvrditi najbolji lijek ili pronaći idealnu kiruršku metodu uklanjanja iz papiloma je prilično teško. Dakle, rješenja poput Verrukacide i njegovih analoga mogu se koristiti kod kuće, a to je veliki plus. U isto vrijeme, oni su vrlo agresivni i nekontrolirano korištenje dovodi do činjenice da ponekad uz pomoć tih sredstava ljudi su težak da biste dobili osloboditi od entiteta koji bi trebao biti uklonjena samo operacije, a dobivena tkiva treba biopsije.

Operativni metode u većini slučajeva, su poželjne, ali mogu se koristiti samo u klinici su rezultat uvelike ovisi o osposobljenosti stručnjaka i dugo perioda oporavka nakon zahvata i moguće komplikacije odvratiti mnoge ljude od mogućnosti takvog liječenja.

Između lijekova, odabir najboljeg rješenja je također teško, tako da mnogi ljudi pokušavaju napraviti konačni odabir, na temelju odgovora stručnjaka i ljudi koji su navodno već pokušali sami. Internet jednostavno prožima pozitivne kritike, kako o Verrukatsidu i mnogim njegovim analogima, tako da kažu da je takav pristup izboru točan i opravdan, ne može uvijek biti.

"Ne možemo reći da Verrukacid ne pomaže uklanjanju papiloma ili drugih benignih neoplazmi, tako da on i dalje ponavlja da ovaj alat radi, ali to nije univerzalno rješenje. Kada nas pitamo o tome gdje da uzmemo univerzalni lijek, ne možemo ništa odgovoriti. Nažalost, danas jednostavno nema takvih sredstava. Stoga, ako želite pokupiti dobru pripremu i biti sigurni u rezultate njegove uporabe, najbolje je ići na sastanak sa stručnjacima za ispitivanje tumor, ako je potrebno, i tek tada, zajedno sa svojim liječnikom odabrati za sebe odgovarajuća sredstva”, - rekao je voditelj dermatologije centra Yan povjetarac.

Komentari pacijenata o Verrukacideu

Irina, 14. svibnja 2017 12:32

Da, uklanja papilome iznenađujuće lako. Nekoliko je godina prošlo s tim "ukrasima". Pokazalo se da možete samo pomazati i čekati da se crni i pada na sebe.

Maria, 11. travnja 2017 20:43

U životu nije patila od papiloma ili bradavica... A onda je pronašla nekoliko stvari na vratu i na licu - preko obrve. Riješio je to na licu koji ću izbrisati u bolnici... stotinu puta je žalio. Uklonio je neki radio val metoda, ukratko, "pržene" papiloma... Pa, u prvom liječili dugo vremena, a sada je postojao ožiljak! ostatak na savjet prijatelja koji se liječi verrukatsedom. I ne vjerujem, ispalo je svaki drugi dan. Znala bih da će sve biti uklonjeno bez bolnica i liječnika.

Lizaveta 5. veljače 2017. 5:38

Moj muž je imao takvu bradavicu, uvijek ga je podigao, baš kao dijete, pritisnuo sam na ruke... Sve je rekao: kupi verrukatsid, ne... tvrdoglav, mislio sam da će otići. A onda je drugi skočio - odmah je trčao u ljekarnu)) Prijavite se, naravno, pomogao sam mu. Drugi dan već je bilo jasno da su prolazili, a nakon pet dana nije ostalo trag!

Elena, 17. siječnja 2017. 18:15

Zdravo, dijete od 7 godina verrukatsid zdravu kožu! Sada sa svim crvenilo ne prolazi, negdje oblaziet koža između nožnih prstiju i na promet svi željeli da se dublje u sve, reci mi što se ne molimo!

Daria, 13. prosinca 2016. 18:38

Uz pomoć verrukatside riješio se papiloma. I prvo sam otišao u kliniku - želio sam spaliti laserom. Ali dobio sam takvu astronomsku osobu za uklanjanje svih mojih papirusa koji sam prolio suze. Odmah u ljekarni kupio verrukatsid za 190 rubalja i obrađuje sve sama kod kuće.
Papillomi su najprije potamnjeli i skukozhilis. Tjedan dana kasnije sletio je zajedno s kost i ostavio glatku ružičastu koru. Onda je sve bilo izravnano. I ne sjećam se. gdje su bili.

soffa, 9. prosinca 2016. 17:13

Ovdje i dalje oduzimaju ili oduzimaju na forumima koji nakon deduciranja ili uklanjanja bradavica od strane verrukatsidom i drugih preparata preporučuju da piju ne samo antivirusno nego i za jačanje imuniteta.

Lilu_1, 15. listopada 2016. 9:11

Zdravstvuyte.Nikogda ne trpe bradavice... i onda sam jednog dana vidio pješice skočio jedan (((prevrnut ružno. - Budući da su svi isti djevojku, a to je kako se moje zdravlje je prva stvar koju sam kupio. - Kriofarma to, on je savjetovao u ljekarni ( liječnik je odlučio da ne ide zbog toga), kažu pomaže, dobro, imamo mnogo zadovoljan i uzmi ga, i tako dalje, i to je prvo iskustvo u radu sa bradavica, mogao bih dodati. - nije vrlo učinkovit pa, ja sam ga kupio sam bradavica.. nije tako velika i upečatljiv način, još uvijek zdrava koža previše uhvaćen (((neugodna činjenica, ja ću ti reći. Bradavica naravno nema, ali novi, nedaleko od prethodne ((JA je otišao do liječnika, nekoliko mjeseci kasnije - rekao je kako i što... ona mi je savjetovala da alternativa - pokušajte verrukatsid način, upotrijebite ga više prikladan za par mjeseci je prošlo od.. dao sam joj... ne nadam se pojavljuju Dakle -.! Pokušajte svaki svoje, izliječiti i ostati zdrav.

Sunnny, 4. listopada 2016. 17:29

Sjećam se duboko u mom djetinjstvu, dao sam joj gadan bradavica vezali nit, a zatim niz zakopan u zemlju - i zapravo više nema bradavica. Sada opet, ovaj napad dogodio nakon proučavanja pitanje na internetu - je odlučio koristiti verrukatsidom - jeftina i domaće sposob.Ponyala najvažnije upravo s uputama, bez komplikacija - ali ono što je žurba - učinio sve što je polako i pažljivo, i hvala Bogu to -Nema tog blato.

Sofija, 4. listopada 2016. 17:08

Sjećam se u dubokom djetinjstvu, uklonio sam gadnu bradavicu tako što sam ju vezao nitom i nakon nekog vremena ova je nit bila zakopana u zemlju - i zapravo je bradavica nestala. Sada se ta nesreća ponovno dogodila. Pa sada, to znači da je za ovo. Na internetu sam naučio pitanje i odlučio se zaustaviti na verrukatside - to je jeftino, većina je moguće konzultirati. Razumijem iz opisa da je glavna stvar sigurnosna tehnika, strogo sam uzeo sve u uputama 2-3 tjedna. Ipak pišu da se mogu ponovno pojaviti - držim Verrukatsitz na spreman - ako ponovim.

Pshenitsa, 26. listopada 2015. 0:52

Uklonio je ovaj keratoma lijeka. Isprva sam mislio da je to krtica, ali liječnik je rekao da je to keratoma i savjetovao Verrukacidu da ga očisti ili lasersko uklanjanje ide. Bojim se svih manipulacija bolnice pa sam uklonio Verrukacid kod kuće. Nisam očekivao, ali bilo je dovoljno 2 prijave. Isprva nije otišla na kraj i morala je ponoviti postupak. Ali ipak sam sretan!

Valya, 14. listopada 2015. 22:42

Koliko puta su bradavice uklonjene s dušikom, toliko puta su se vratile k meni, a rasle su još veće veličine nego prije uklanjanja. Nakon uklanjanja od strane verrukacid, oni pali, ostavio iza pravi tunel, koji je brzo ozdravio i nije bilo ništa na bradavica mjesto.

Kirilova Katya Nikolaevna, 2017-02-08

da stvarno verrukatsid vrlo moćan ili moćan agenta - dobro i da želite - warts izgorjeti. Stoga, i koristiti ga mora biti vrlo pažljivo - kapati pažljivo, kako ne bi prošlosti - najbolje je ne držati oko žbuke i pokriti ga mast bez žaljenja - koristio sam cinka. Evo, ako sve pod polaganim uputama - da mi je pao na 5 dana bez komplikacija.

Sergey, 2016-11-20

Kupio sam verrukatsid. Imam papiloma. Odlučio sam ga probati na dva. Veličina je 2,5 mm. Namal 4 puta. Rezultat je crvenilo oko papila i ništa više. Apsolutni razvod za novac. Nikada nemoj kupiti ovaj lijek. Sada moram ići na onkologa.

Tu nikada nije bio jedan bradavica, ali jednom na podnožju pronašao jedan ((Zbog škampi liječniku nije išao konzultirati s prijateljima, petljao sam na internetu i izabrao verrukatside A kako rado se ne varam -.. Znači jednostavno super - brz, učinkovit, bez tragova!

što užas ove bradavice - toliko s njima namuchalas. Izdržati narodne lijekove - budući da je čitala o opeklinama i drugim problemima pri uzimanju lijekova - a laserski ne dopuštaju financiranje. Odlučio je kraće. Ali sve je učinila prema uputama verrukatside i vrlo sporo. Prvo, jedno vrijeme mazalo je sve. Zatim je postala hrabrija. Da, ako su upute - nije bilo strašno. Nakon 2-3 tjedna vjerojatno sam zaboravio na njih. Ali pišu da se mogu vratiti i gledati. Ako je to - opet ponavljam tečaj.

To je lijek koji je pomogao riješiti se više od stotinu papiloma s ginekološkim HPV-om. Ono što nisam pokušao. Čuo sam da Aldara pomaže, iako vrijedi nevjerojatan novac, ali ne. Moj liječnik propisao pilule Isoprinosin, paralelno, nakon početka recepcije počeo ukloniti Werucocide, ali to je ono što je primijetio da je učinkovitije ne mokro najduža rana sama nakon tretmana. Operite nježno sapunom oko rane i iscijedite. I bar četiri dana. Kada kora postaje crna i tvrda, barem dva puta dnevno, liječi samu ranu s razrijeđenim Interferonom (pamučnim pupoljkom), sljedećeg dana s Epigenom (sprejom). Sljedećeg dana ponovno s Interferonom. Svi papilomi su se spustili. Još tri. I nakon dva tečaja izoprinozina, čak i HPV je prestao biti određen PCR-om. Također se prestali pojavljivati ​​novi papilomi. Zdravlje svima.

Verruccidum (ili pherezol) od papiloma i bradavica: upute i opis lijeka

Verrukatsid je cauterizing pripravak za bradavice i papilome, koji je korišten i u zdravstvenim ustanovama i kod kuće. Učinkovitost je visoka.
Farmakološka skupina je lokalno sredstvo za nekrotiziranje.
Proizvodi ruska farmaceutska tvrtka Retinoidy.

Cijena u ljekarnama: oko 200 rubalja za jednu bocu.

sadržaj:

Ukratko o pripremi

  • Verruccidum u prijevodu znači: verruka - bradavica, cid - uništiti
  • Sastojci: fenol i meta-krezol.
  • Ferezol - prethodna inačica verrukatside. Sastav pherezola: fenol i tricresol. Trenutno se ne proizvodi i nije dostupan u ljekarnama.
  • Kako djeluje Verrucacid? Fenol i metakresol uzrokuju koagulaciju proteina što znači nekroza kožnih stanica. Kao rezultat toga, bradavica se hvata, postaje hrskavica i umire.
  • Izgled (fotografija gore): staklena bočica - 2 g lijeka. Kapica s aplikatorom, poput uzorkivača parfema.
  • Oštar miris fenola.
  • Verrukatsid je uvijek rješenje. Mast "verrukatsid" - takav lijek se ne proizvodi.

Upute za uporabu

Medicina Verrukatsid - skup toksičnih tvari. Oni ne samo da ubiju stanice kože, već također mogu biti apsorbirani kroz kožu, imaju toksični učinak na ljudski živčani sustav. Stoga liječenje kože s ovim lijekom treba provoditi strogo prema uputama.

Verrukacid liječenje biljnih bradavica (kralježnice) i suhog kukuruza

1) Jedan dan prije tretmana na području shipitsy zalijepiti flaster Salipod (informacija o Salipod) ili premazati krem ​​Vartoks i zapečati gips (čitaj upute u tijesto Vartoks).

2) Uklonite traku. Izrežite omekšanu bradavicu na nulu. Moja je koža topla sapunom i vodom. Dobro osušimo.

3) Podmažite kožu oko šiljka pomoću cinka, kako biste ga zaštitili od opeklina.

4) Uzmite kapu Verrukacide, umočite aplikator u otopinu. Ispustimo višak rješenja!

5) Nanesite jednu kapljicu lijeka točno na površinu šiljka.

6) Pričekajte 5 minuta dok se otopina potpuno ne osuši. Nemojte puhati! Pustite da se osuši. Zatim primijemo još jednu kapljicu.

7) Dakle, u intervalima od 5 minuta primjenjujemo se u količini od 5-7 kapi lijeka, ovisno o veličini šiljka.

Verrukacidno liječenje vlaknastih papiloma i keratoma

1) Izuzetno je oprezno tretirati vlažna područja kože, pazuha, interdigitalnih prostora, ingvinalnih nabora, ispod nabora ispod prsnog koša, u analnoj zoni. Visoki rizik od spaljivanja okolne kože!

2) Preliminarni na filiform papiloma ne ljepilo, i ne mazati ih

3) Podmažite kožu oko papiloma s cinkovom tijesto kako biste ga zaštitili od opeklina.

4) Nanesite aplikator jednu kapljicu otopine papiloma.

5) Suho osušiti.

6) Ako je veličina papiloma veća od 2 mm, a nakon 5 minuta možete staviti još jedan kap tekućine, a zatim nakon 5 minuta - treću kapu.

Kako koristiti Verrukacid s vulgarnim bradavicama na rukama

Uputa je ista kao i za bodlje. Samo vi ne možete isparavati i prijeći kožu na bradavici. A u ostatku - svejedno.

Liječenje s genitalnim bradavicama Verruacid

1) Liječenje kože u području prepona treba obaviti liječnik koji trajno provodi takav postupak (dermatolog ili ginekolog).

2) Prethodno kuhati i ništa ne rezati.

3) Liječenje se može izvesti samo na koži. Na sluznicama je nemoguće.

4) Podmažite kožu oko kondiloma s cinkovom tijesto kako biste ga zaštitili od opeklina.

5) Nanesite aplikator u otopinu, ostavljajući višak protoka.

6) Nanesite jednu kapljicu lijeka na površinu kondiloma.

7) Neka se natapri i osuši 5 minuta. Nemojte puhati!

8) Ako je veličina kondiloma veća od 2 mm, tada se 3-4 kapi lijeka može primijeniti u količini od 5 minuta u isto vrijeme za sušenje.

Što da radite onda?

Neposredno nakon liječenja, nema nikakvih senzacija. Nakon 10 minuta pojavljuje se neznatno peckanje, koža na mjestu liječenja blago se smanjuje.
Nakon sušenja posljednje kapi lijeka s pamučnim diskom, uklonite sloj cinka iz okolne kože.

Obrađeno područje:

  • Nemoguće je staviti traku za pomaganje ili zamotati,
  • Nemojte nositi grubu ili sintetičku odjeću kako biste izbjegli ozljede tretiranog područja kože,
  • nemoguće se razmazati s bilo kakvim krema ili masti,
  • ne vode prvog dana,
  • dan kasnije ovo mjesto će se sušiti,
  • Nekoliko dana kasnije nastala će kora,
  • u 10-14 dana kora će pasti,
  • ako papiloma ostane, nakon pada s korice, liječenje se može ponoviti prema istim uputama.

Nuspojave

1) Verrukacide može uzrokovati opekline od kože.

Što učiniti:

  • odmah upiti višak otopine pamučnim diskom,
  • sipati votku na mjesto sagorijevanja (vodka otapa Verrucacid bolje od obične vode),
  • isprati s puno toplih voda,
  • osušiti kožu,
  • Za obradu mjesta opeklina aerosolom "Olazol" ili "Panthenol" nekoliko dana.

2) Alergijska reakcija u obliku osipa u udaljenim područjima kože, koja nisu tretirana Verruacidom.

Što učiniti:

  • unesite antialergijske lijekove (Cetrin, Suprastin, itd.),
  • s indikacijama - antialergijske masti lokalno.

3) crvenilo povezanosti očiju. Rijetko se događa, samo kada se obrađuje na licu. Prolazi sam po sebi.

kontraindikacije

  • Nemojte davati djecu do 7 godina.
  • Ne možete liječiti kožu na površini većoj od 20 četvornih centimetara.
  • Ne podmazujte sluznice i usnice.
  • Liječenje lica je nepoželjno (poželjno je da je to učinio samo liječnik).
  • Ne možete podmazivati ​​moles i nevi kako biste izbjegli njihov rast i prijelaz na rak.

Trudnice i dojilje

Trudnica - ne može biti kategorizirano
Dojenje - ne može biti na prsima i na rukama. Ostatak tijela - možete.

analoga

Sve cauterizacije i lokalni necrotizirajući lijekovi:

  • Ferezol. To je punopravni analog verrukacida, koji sadrži veće koncentracije fenola i tricresola. Za razliku od pheresola, verrucid ima nižu dozu tih tvari. Dakle, stupanj opeklina kože je manji, a dalje na koži neće ostati grubi ožiljci. Stoga je farmaceutska tvrtka odlučila napustiti proizvodnju pheresola.
  • Duofilm. Cauterizing akcija je blaga. Upute za uporabu duofilmova.
  • Collomak. Također blaga cauterizing akcija. Upute za kolomach.
  • Superchistotelo. Skup jakih lužina, koji kasnije uzrokuju ozbiljnu kemijsku opekotinu kože i zamjetan ožiljak. Pročitajte detaljne upute za superchistotel.
  • Solkoderm (pojedinosti o Solkodermu)
  • Condilin (čitaj o kondilinu)

Učinkovitost i povratne informacije

Recenzije o verrukatsidu (i ferezolu) su pozitivne i kod pacijenata i među liječnicima. Lijek lagano djeluje, ne uzrokuje teške opekline, ne ostavlja grube ožiljke.

Neučinkovitost primjene najčešće se primjećuje kod pacijenata s višestrukim lezijama i slabim imunitetom.

"Neke bradavice su obrađene, drugi se pojavljuju sljedeći." U tim slučajevima potrebno je dodatno liječenje antivirusnim i imunološkim lijekovima.

Komentari čitača:

Preporučujem i čitanje ovih materijala:

Upozorenje: Ako liječnik nije odgovorio na vaše pitanje, odgovor je već na stranicama web mjesta. Upotrijebite pretraživanje na web mjestu.

Verrukatsid

Opis je aktualan 2014/07/10

  • Latino ime: Verrucacid
  • ATX kod: D11AF
  • Aktivni sastojak: Fenol + metakrezol
  • proizvođač: Retinoidna FNPP, Rusija

struktura

U sastavu od 1 gram znači: 588 mg fenol i 392 mg kresola + pomoćne tvari (95% etil alkohol i vode).

Oblik izdavanja

Pripravak se oslobađa kao uljna tekućina. Boja: ružičasta ili svijetlo žuta, ima specifičan miris fenola.

Proizvod se prodaje u bocama tamnog stakla s aplikatorom, kapaciteta od 2 grama.

Farmakološko djelovanje

cauterizing, mumificirano.

Farmakodinamika i farmakokinetika

Sastojci lijeka koaguliraju proteine ​​kože. Nuspojave neoplazmi mumificirano i nestati nakon kratkog vremenskog razdoblja.

Lijek ima isključivo lokalni učinak. Ne ulazi u sustavnu cirkulaciju.

Upozorenja za uporabu

kontraindikacije

Sredstva ne upotrebljavaju:

  • ako je dostupna alergije na svojim komponentama;
  • mlađe od 7 godina;
  • za uklanjanje pigment nevi (Mol);
  • na površinama ukupne površine veće od 20 cm2;
  • ukloniti neoplazme na sluznici i njenim granicama.

Nuspojave

Prilikom primjene lijeka na kapku može se pojaviti crvenilo i oteklina, koja se javlja nakon određenog vremenskog razdoblja samostalno.

Moguće paljenje i svrbež tijekom cauterizacije, reakcija preosjetljivost.

Upute za Verrukacid (metoda i doziranje)

Lijek se koristi isključivo spolja. Nanesite s posebnim aplikatorom ili drvenim alatom, strogo na neoplazme, izbjegavajući dobivanje otopine na zdravu kožu i sluznicu.

Da bi se smanjila vjerojatnost oštećenja obližnjih tkiva, trebalo bi ih podmazivati ​​pomoću cinka. Nakon provedbe potrebnih postupaka pažljivo uklonite tijesto suhom brisom.

Prema uputama za uporabu, mali papilomi i bradavice dovoljno su konoplje da se jednom procesiraju.

Neoplazme velike veličine (do 3-4 mm) se liječe 3-4 puta s prekidima, tako da se tekućina apsorbira.

bradavice, koji se nalazi na rukama i potplati, može se obraditi od 7 do 10 puta s istim intervalom.

Ako bradavice ili žuljevi imaju gustu keratinoznu površinu, one se prvo moraju ublažiti. Može se primijeniti keratolitička mast (salicilni) i pokriti područje s polietilenom, a zatim nametnuti gaze zavoj. Nakon nekog vremena, zavoj treba ukloniti, koža u paru u vodu s sode bikarbone za oko 15 minuta, smanjiti kliješta uspaljen područja. Lijeku možete nanijeti nakon sušenja površine nekoliko puta u standardnom intervalu.

šiljast bradavice ne preporučuje se sami ukloniti, najbolje je to učiniti u sali za liječenje pod nadzorom liječnika.

Nakon tjedan i pol nakon što je kora pala, možete ponoviti postupak (do pet puta).

predozirati

Nije bilo slučajeva predoziranja.

Ako je lijek na zdravoj koži, nastaje kemijska opeklina.

Kako biste izbjegli neželjene učinke, što je prije moguće, bez trljanja uklonite lijek iz zdrave kože.

Zatim tretirati područje s alkoholom i isprati s tekućom vodom uz dodatak sapuna. Ako se opekotine još uvijek formiraju, možete primijeniti iscjeliteljsko sredstvo.

interakcija

Obradena područja ne smiju se podmazivati ​​preparatima na bazi masti.

Uvjeti prodaje

Recept nije potreban.

Uvjeti skladištenja

Pohranite na tamnom mjestu nedostupnom djeci, na temperaturi od 18-20 stupnjeva.

Datum isteka

Posebne upute

Posebna upozorenja trebaju se primjenjivati ​​kod liječenja dječjim lijekom.

Izbjegavati dodir s očima i sluznicama.

Obradena područja ne smiju biti vezana, lijepljena ili podmazana, i odjeća izrađena od prirodnih tkanina.

Nemoguće je skinuti koru, ponovno obraditi neoplazmu ispred vremena. Ne vlažite tretirano područje barem 24 sata.

Ne preporučuje se liječenje ingvinalnih područja, presavijanje kože između prstiju, u analnom području, kako bi se izbjeglo širenje lijeka i opeklina.

analoga

Najbliži analozi lijeka su: Feresol, Isoprinozin, Wiferon, Collomac.

U trudnoći i laktaciji

Lijek se može koristiti tijekom trudnoće i tijekom hranjenja nakon savjetovanja s liječnikom.

Kada laktacija ne može ukloniti tumore iz prsa i ruku.

Recenzije o Verrukacideu

Kada se primjenjuju od bradavica, recenzije o Verrukacideu su dobre. Lijek je učinkovit i, u pravilu, ne uzrokuje neugodne senzacije i opekline. Međutim, neki su doživjeli bol i gori na mjestu primjene, slučajno dodirnuli zdravu kožu i opekline ostali na njemu. Nije opisano mnogo slučajeva primjene lijeka iz papiloma. Recenzije na Verrukatsidu zabrinutost, u osnovi, bradavica male veličine.

Cijena Verrukatsida, gdje kupiti

Cijena Verrukacide iz papiloma je oko 160 rubalja po bocu.

Gdje kupiti u Moskvi? Kupnja lijekova u ruskom glavnom gradu moguće je u bilo kojoj ljekarni, u prosjeku, za 175 rubalja.

Recenzije Verrukacida

Proizvod: Žbuka

Clementine (pozitivna povratna informacija)

Uklonite bradavice prasak, ali morate biti oprezni

Vrlo jaka i učinkovita protiv bradavica. Bio sam na mojoj nozi, mali, promjera oko 3 mm. Dermatolog je sam propisao, međutim, nešto što bi se moglo naći nije bilo lako. Ali kad sam ga pronašao, bio sam sretan - ima jeftin proizvod, 170 rubalja, i unutar 2 grama. Čini se da je malo, ali morate prijaviti rješenje samo u vrlo malim količinama - on kauterizovati bradavice, tako da nedostatak bolje nego perebor.Udobny jako koristiti, tu je pričvršćen na poklopac boce s tankim plastičnim štap savjet u otopinu i Macau pažljivo se primjenjuju na bradavicu. Miris je strašna, naravno, tako da je bolje da ne diše i zatvorite oči ne donese bocu, bit će kihanje i suze, bale polezut.Glavnoe opeklina ne organizirati, zdravu kožu treba pažljivo zaštititi, jer sam oko zdrave kože bradavice namazani masnu mast. Individualni tretman režim je bolje konzultirati dermatologa, inače ne pomaže, ili obratno, previše će uzrokovati strašna i ozhog.Mne liječnik rekao primjenjuje 4 puta, i bolje - 2 puta na dan, s dugom intervalu. Nisam osjetio ništa, jer je bradavica bila neosjetljiva i zaštitila sam kožu oko nje. Dakle, on je otišao bez nelagode, tek drugi dan u jutro vidio sam da je bradavica neki narančasto-crvene boje čelika. Uopće nije bilo boli. I nakon samo dva dana liječenja bradavica je bila prljava, smeđa siva, rubovi su počeli odlaziti. Ne pokušavajte izvaditi, sama više ne - nakon daljnjih dana bradavica skukozhilas, samo u kori je sama okrenula nakon tople kupke s sode bikarbone doslovno „odlijepio”. Nije bilo bolno, samo je rana ostala na mjestu. Obradio sam ga s peroksidom, brzo se izliječio. Kao rezultat toga, ni traga, ni recidivirajuće bradavice ili boli.Preparat učinkovit, ali zahtijeva brigu i ne može odlučiti doza, može uzrokovati ozbiljne opekline, bez dermatologa.

Elena (negativna recenzija)

Učinak je slab, štoviše, toliko boli uzrokuje!

Nisam pronašao pristup ovom alatu. I ne samo to, tu fenol - tvar otrovna zastrašujuće, jer je miris užasno u pripremi, cijela kuća smrdi i ne donosi Ovaj miris par dana, pa i dalje, a učinak je prilično slaba, bila je čvrsta.u meni tako velika bradavica na ruci. Isprva sam pokušao samo Verrukatsidom eliminirati ga - kao što je pisano, primijeniti svakih 5 minuta, a treba primijeniti 10 puta. Jasno je, ako to učinite, počinjete gušiti s užasnim mirisom. No, u redu bi pomoglo, tako da nema - mala promjena boje bradavica kao mali smeđe točkice pojavljuju na to - ponekad kauterizovati rješenje, a ponekad i ako nije. Bradavica mi je 5 mm, dobro, ne kažem, jer to je ogroman, pa čak i nakon 10 aplikacija je čak trećina ne potamne, to znači da spaljivanje nije udalos.Potom pročitao da ljudi prvo omekšati velike bradavice na rukama i nogama - oni samo najteže su, jer prvo koristite sredstva za uklanjanje stratum corneuma. Koristio sam salicilnu krpicu, zatim ublažio u vodi, nježno rezati stratum corneum škarama. Ovdje na ovoj površini s crnim točkama (tko pati, zna) i potrebno je primijeniti lijek. Evo, počinje noćna mora. Unatoč činjenici da je cink tijesto oko bradavica mi premazani nakon rješenja za podmazivanje sama bradavica počela sam strašno peckanje i bol. Ispalo je da ne boli kožu, ali sama bradavica, iako izgleda da to ne bi trebalo. Ali kada izbrisati stratum corneum, on izlaže sitne mrlje na koži koja osjetljivost nije izgubljeno - u moje bradavice kao ružičaste vene su među ispucana koža, i to ju je. A kad dobije drogu, ugristi se kao ugriz. jer užasno boljeti, to je kao alkohol na veliku ranu kapnut.Ochen dugo je bol i dalje postoji, onda, konačno, sve ustakanilos.

Oksana (pozitivna povratna informacija)

Protiv malih bradavica to će biti u redu, s velikim one koji se moraju zabavljati

Bio sam iscrpljen, također, zbog bradavica na rukama - žena će shvatiti, to je izgleda zastrašujuće, pogotovo kada puno njih, jer je odlučio na vlastitu da ih ukloniti. Postoje razni lijekovi u ljekarnama, ali Verrukacide je praktički najjeftiniji, oko 200 rubalja. Sastav iako zastrašujuće, ali ako nisi trudna, nema štete će primijeniti nešto na mrtve kože, potopiti u otopinu kroz to ne mogu. Napravio sam veliku pogrešku - upravo sam uzeo i velikodušno kapao kapljicu otopine na prvoj bradi. Jasno je, kapljica stakla dolje i lijek je dobio na koži zdrav. I kad droga opekne, moje osjećaje ni ne moraju biti opisane. Mogu samo reći da to nije šala - Ja spali užasno dugo vremena da ozdravi, ali ipak ostavio ožiljak na svoje mjesto - osjećaj da Verrukatsid mogao izazvati oštećenja na najdublje slojeve kože. A ako mi je bradavica na vratu, morala bih prošetati ožilom na vratu, noćnoj moru! Dakle, prva stvar - oko bradavica na koži prljave cink pomasti, drugi - ako još uvijek je dobio rješenje na koži, ne izbrisati - trebate dobiti mokro pamuk obrisak, a zatim alkohol reagira, a onda dugo moj sapun. Mislim da će učinak biti brz na malim bradavicama, ali je potrebno puno više od toga, to će dugo trajati razmazivanje. Imala sam 4 bradavica - tri male, 2 mm svaka, a četvrta 4 mm. Dakle, prva tri lijeka pobijedila su za dvije aplikacije. Samo kažite odmah - nemojte, kao u uputama, primjenjivati ​​svaka 3-4 minute. Za male bradavice, njegova snaga je dovoljna, stoga primjenjujte jedno vrijeme, pričekajte dan, ako to ne pomogne, ponovo se prijavite. Već nakon prve primjene malih čelika kao ispuhati, nakon što je drugi - brzo pretvara u koru. Kora nije prolazila dugo, ali kad je otišla. koža je već bila čista, ružičasta, bez znakova nove bradavice. No, velika je trebala biti tretirana tjedan dana, ali kao rezultat toga bilo je s velikim poteškoćama, ali je još uvijek bila očišćena.



Sljedeći Članak
Kako staviti injekciju u kuka za sebe?